Snel zwanger worden is mogelijk, maar je moet weten dat het niet altijd vanzelf gaat. Soms gaat het snel zwanger worden wel, dan mag je van geluk spreken. Er is de laatste jaren veel onderzoek gedaan naar het snel zwanger worden, daaruit is naar voren gekomen dat gezonde voeding en foliumzuur de kans om snel zwanger te kunnen worden verhogen. Dat is dus belangrijk om te weten, daar kun je dus alvast op letten als je snel zwanger wilt worden.

 

snel zwanger worden

 

Maar er zijn ook andere manieren om hier aan te werken, wat dacht je van het meest productieve standje? Het beste standje om zwanger te worden is de missionarishouding. Bij dit standje komt de penis zo dicht mogelijk bij de baarmoeder, hierdoor heb je de meeste kans om zwanger te worden. Het standje waarbij de vrouw bovenop ligt zou het minst effectieve standje zijn. Dit komt vanwege de zwaartekracht, de sperma moet dan naar boven vloeien en dat is minder effectief.

 

Tips om snel zwanger te worden

Als je denkt aan snel zwanger worden, dan zijn er een aantal tips die je toe kunt gaan passen. Het is daarbij wel belangrijk dat je weet dat niet alle tips bij iedereen werken. Het is een kwestie van proberen en dan zou het zomaar kunnen gebeuren dat je in korte tijd zwanger bent.  • Neem extra groene bladrijke groenten, foliumzuur en bijvoorbeeld extra voedingssupplementen. Het is belangrijk dat je lichaam voldoende vitaminen binnen krijgt.
  • Na het vrijen kun je tien minuten op bed blijven liggen, dit geeft je meer kans dat het sperma op de juiste plaats terecht komt.
  • Vraag advies aan de huisarts wanneer je het beste seks kunt hebben, je kunt uitrekenen wanneer je de meeste kans hebt om zwanger te worden.
  • Zorg dat je gezond bent, dan is de kans om zwanger te worden namelijk verhoogd!

Let op de zwangerschapssymptomen, mocht je er nu een aantal herkennen, doe dan een test, wie weet ben je echt zwanger!

 

Snel zwanger worden?

Het is bij de zwangerschap belangrijk dat je in de gaten gaat houden hoe je lichaam reageert, als je symptomen hebt blijf er niet mee rondlopen maar doe een test zodat je het zeker weet. Dan kun je op basis van die informatie ook je leven aanpassen, te denken aan werken en voeding. Maar eerst maar eens snel zwanger worden. Denk aan de verschillende standjes die goed kunnen werken, het extra lang in bed blijven liggen na het vrijen en het uitrekenen wanneer je het meest vruchtbaar bent. Als je op die dagen gaat vrijen dan heb je een grote kans om snel zwanger te worden, maak daar dan ook tijd voor. Snel zwanger worden is een goede keuze als je graag kinderen wilt. Kijk daarom goed wat je kunt doen om sneller zwanger te worden en blijf goed oefenen! Beter drie keer op een vruchtbare dag vrijen dan een dag overslaan, want de kans op vruchtbare dagen is zoveel groter, heel veel succes!